Jump to content
Sign in to follow this  
LSP_Kevin

YAFU: Yet Another Forum Upgrade!

Recommended Posts

1 hour ago, LSP_K2 said:

I didn't feel a thing.

 

 Well I did, but for the better. :)  The last two updates I've made haven't saved.  I had to copy it all into a Word doc, exit the forum and then log back in, then copy from Word back to the forum before it would save. :blowup:  Tonight it all went smoothly, so I'm a happy camper again.

 

Thanks Kev,

Michael

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm beginning to notice problems with pages and posts not loading very fast, but have no idea if that's from the update or the usual issues with SlowDaddy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't think it has anything to do with the upgrade. Forum performance remains just as variable as it always has been for me. It's pretty fast for me right now, but first thing this morning (my time), it was pretty slow. I think the problem is mostly out of our hands.

 

Kev

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, LSP_K2 said:

I'm beginning to notice problems with pages and posts not loading very fast, but have no idea if that's from the update or the usual issues with SlowDaddy.

Same here, still loading slow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...